TJENESTER

Vi utfører store og små oppdrag, fra totalentrepriser til enkle reparasjoner og tilbygg.

 

TOTAL PROSJEKT

 

Vi kan levere komplette prosjekter der de ulike aktørene ledes og koordineres av oss. Du ringer til oss og for ett tilbud komplett med alle de håndverkerne du trenger. Dette gjør ombyggingen betydelig enklere for deg uten konflikter og misforståelser. For kunden blir det en avtalepart å forholde seg til når det gjelder kommunikasjon, fakturering, fremdrift og garanti.

 

Seriøse samarbeidspartnere innen alle håndtverksfag, gir oss kapasitet til å levere totale løsninger for ulike byggeprosjekter innen nybygg, rehabilitering og oppussing.

 

Alle våre samarbeidspartnere har de nødvendige godkjenninger og er pålitelige aktører innenfor bransjen.

 

NYBYGG / TILBYGG

 

kan utføres på mange måter. Her er det ofte kun fantasien som setter grenser. Vi anser det som meget viktig at dette utføres med gode og anerkjente tekniske løsninger og et fornuftig budsjett.

Dette kan løses på mange måter, i mange størrelser og med ulike uttrykk. Igjen er det viktig og tidlig definere behov, type rom, innhold og størrelser og selvfølgelig operere med et realistisk budsjett. Det er alltid mange mulige løsninger, og vi står klare til å ta utfordringen!

Vi har allsidig erfaring innenfor feltet og kan vise til flere vellykkede prosjekter. Våre snekkere og byggmestere har høy grad av yrkesstolthet.

 

REHABILITERING

 

flyter gjerne litt i hverandre og det bør det også gjøre. Rehabilitering er en oppgradering av gammel bolig til dagens tekniske krav i forhold til isolering, tetthet og lignende. Vi utfører alle typer rehabiliterings arbeider relatert til eksisterende bygninger slik som takskifte, etter isolering, skifte av utvendig panel, skifte av vinduer og etc.

 

OPPUSING

 

Enten det gjelder oppussing av privat leilighet, kontor eller næringslokale, har vi dyktige medarbeidere som tar jobben på største alvor. Vi tilbyr totalentreprise ved oppusing av ditt lokale.

 

Vi har seriøse samarbeidspartnere innen:

• Rørlegger

• Elektriker

• Blikkenslager

• Betongsager

 

Ønsker du nærmere informasjon om priser og tjenester, ta gjerne kontakt med oss og vi vil sammen finne den optimale løsningen.

 

Ta gjerne kontakt med oss

Kvalitetsikring

 

  • Etablerte HMS rutiner
  • ID–kort til alle ansatte
  • Prosjektstyring og kontroll utføres av daglig ledder og prosjekt leder som begge arbeider full tid på alle prosjekter.
  • Daglig leder og prosjekt leder har mer enn 10 års erfaring innenfor bygg bransjen.

Copyright © SCANDA PROJEKT AS

Org. nr. 913 918 568

Nedre Skøyen vei 11, 0276 Oslo

Telefon: +47 96733669

E-post: info@scanda.no